Говорителят на IDF Даниел Хагари каза, че израелски танкове са

...
Говорителят на IDF Даниел Хагари каза, че израелски танкове са
Коментари Харесай

Какво знаем досега за инцидента със смъртоносен камион с хуманитарна помощ в град Газа

Говорителят на IDF Даниел Хагари сподели, че израелски танкове са били там, с цел да обезпечат региона, само че по време на интервенцията навалица е „ направила засада на конвоя с филантропична помощ, като го е спряла “, и че IDF е произвела предупредителни изстрели, с цел да „ разпръсне тълпата “, добавяйки, че „ не е нанесен удар “ към конвоя с помощ.

Докато обстановката продължава да се развива, употребявайки сателитни изображения, видеоклипове, оповестени от Израелските отбранителни сили и фрагменти, снимани от земята, Sky News събраха първата индикация за случилото се.

Чуват се поредност от изстрели

Цивилни се събират, с цел да се опитат да получат храна и медикаменти от доставки на филантропични камиони - които през последните седмици фрапантно понижиха заради срив в сигурността и компликации при координирането на прекосяването им.

Видео, получено от Ал Джазира, демонстрира навалица, която наподобява бяга и се навежда измежду чутата пукотевица. Заснет е на сектор от открит терен тъкмо до улица Ал Рашид, още 20...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР