Говорителят на главната прокуратура Румяна Арнаудова призна, че е ставала

...
Говорителят на главната прокуратура Румяна Арнаудова призна, че е ставала
Коментари Харесай

Говорителят на главната прокуратура: Два пъти станах обект на телефонни измамници

Говорителят на основната прокуратура Румяна Арнаудова призна, че е ставала обект на телефонни измамници - един път на мобилен и втория път на стационарния телефон в прокуратурата. Случката била от преди една година, само че и в двата случая Арнаудова не се поддала на думите на измамниците.
" Когато ми се обадиха, ми споделиха: " Лельо, ти ли си. И аз отвърнах: " Да, аз съм. Но сега, когато стартира да ми споделя по какъв начин е провокирала пътнотранспортно произшествие, а моята племенница беше ученичка, се усетих, че са телефонни измамници. Опитах се да играя играта, с цел да оказа помощ в полицейското следствие, само че те се усетиха, че аз не поддавам и прекратиха връзката ", разяснява в студиото на " Здравей, България " по Нова тв Румяна Арнаудова.

" При второто позвъняване ставаше въпрос за подпомагане на непосредствен, който е в болница и му следва интервенция ", добави Румяна Арнаудова.

По думите й не може да се наблюдава от къде е осъществено телефонното позвъняване, което е съществена спънка при разкриването на такива закононарушения.

По публични данни от началото на годината телефонните измамници са спечелили над 5 милиона лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР