Говорителят на Димитър Димитров изказа предположение, че може да има

...
Говорителят на Димитър Димитров изказа предположение, че може да има
Коментари Харесай

Димитър Димитров, ЦИК: Може да има проблем с името Изправи се! Мутри, вън!

Говорителят на Димитър Димитров изрече съмнение, че може да има проблем с регистрирането на името на Мая Манолова и така наречен Отровно трио:
" Не дръзвам да разясня въпроса, преди да е разискван в ЦИК. Ще ги посрещнем и ще приемем документите им на следващия ден. Чух от госпожа Манолова, че имат и авариен вид, т.е. те калкулират вероятността да не бъдат регистрирани тъкмо по този начин ", сподели той пред БНР.
Димитров посочи, че съгласно него " името е доста извънредно и не е сигурен дали дава отговор на критериите за положителни нрави ".
 Христо Иванов: “Демократична България ” ще апелира отхвърли за видеоизлъчване на броенето на бюлетините Христо Иванов: “Демократична България ” ще апелира отхвърли за видеоизлъчване на броенето на бюлетините
“Демократична България ” е подготвена да апелира изключването на опцията за видеонаблюдение и лъчение на броенето на бюле...
Проф. Димитър Димитров заяви, че на 10 февруари би трябвало да дойде първата пратка от машини за гласоподаване. Те ще бъдат " настанени " в логистичен център до летището, нает от Министерски съвет.
Стриймингът в изборния ден няма да е позволен, акцентира той.
" Има решение за имунизиране на всички членове на изборни комисии, администрациите и специалистите на " Сиела ", които ще обезпечат, и на " Информационно обслужване ", само че към него би трябвало да има и график къде и с какви ваксини ще стане ". Това изясни Димитър Димитров и изрази очакване в идващите дни да се уточнят детайлностите и да бъде осъществена имунизацията. По думите му множеството са декларирали предпочитание да се имунизират.
" За членовете на СИК (секционни изборни комисиr - б.р.) няма по какъв начин по-рано от 20 дни преди изборния ден да се появят описите с имената им ", посочи Димитров и добави, че членовете на СИК се оферират от партиите и те носят отговорността за тях дали ще се явят в изборния ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР