Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова.Посолството на САЩ в

...
Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова.Посолството на САЩ в
Коментари Харесай

Посолството на САЩ в Москва: Има опасност от терористични актове

Говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова.
Посолството на Съединени американски щати в Русия прикани през днешния ден американците, които се намират в страната, да разполагат с проект за евакуация, като предизвести за заплаха от терористични набези в Москва и по продължение на границата на Русия с Украйна, заяви Ройтерс.

" Съществуват закани за терористични набези против търговски центрове, железопътни и метростанции и против други места за събиране на доста хора в огромни градски центрове, в това число Москва и Санкт Петербург, както и в зони на увеличено напрежение по съветската граница с Украйна ", декларират от посолството.

" Прегледайте проектите си за персоналната си сигурност. Разполагайте с проекти за евакуация, които не разчитат на съдействието на държавното управление на Съединени американски щати ", се споделя в известието.

От своя страна говорителката на съветското министерство на външните работи Мария Захарова попита дали Съединени американски щати са дали (на съветските власти) информацията за възможни терористични набези в Русия. " И в случай че не, по какъв начин да разбираме всичко това? ", сподели Захарова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР