Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова определи като политизирано

...
Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова определи като политизирано
Коментари Харесай

Русия определя като политизирано решението за замразяване на членството й в Съвета на Европа

Говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова дефинира като политизирано решението за заледяване на участието на Русия в Съвета на Европа, предадоха ДПА и Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1135
Това е ново доказателство, " че Съветът на Европа е изгубил независимостта си, станал е дисциплиниран инструмент на западния блок и неговите спътници ", съобщи Захарова. Според нея организацията е приложила " двоен стандарт ".

Без Русия Съветът на Европа би изгубил повода си да съществува, добави тя. " Ще определим идващите си стъпки в близко бъдеще ", акцентира говорителката в Туитър.

След срещата на високо ниво на НАТО Захарова добави в представено от ТАСС изказване, че Москва счита за неоснователни обвиняванията на Запада в експанзия.

Предвид " неспособността на страните от НАТО да реализират компромис и неналичието на блян у тях да укрепват действително сигурността в Европа въз основа на правилото на идентична и неделима сигурност, считаме за неоснователни опитите им да обвинят нас в експанзия ", акцентира тя.

Преди да желае от Москва отговори за дейностите й в Украйна, Алиансът би трябвало " да отговори за личните си военни случки " и за бездействието си в обстановката с Донбас, добави Захарова.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1135  Германия към този момент доставя оръжия на Украйна, заяви представител на немското държавно управление Германия към този момент доставя оръжия на Украйна, заяви представител на немското държавно управление  Вой на сирени за въздушна паника огласяше Киев и тази нощ Вой на сирени за въздушна паника огласяше Киев и тази нощ  Руските сили са взривили газопровод в град Харков, заяви канцеларията на украинския президент Руските сили са взривили газопровод в град Харков, заяви канцеларията на украинския президент
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР