Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова коментира за британския

...
Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова коментира за британския
Коментари Харесай

Захарова срещу Кирил Петков след интервюто му в Таймс: Той е в политическа агония -

Говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова разяснява за английския " Таймс ", упрекна премиера в оставка в неистина и разгласи, че той е в " политическа мъка ".

В изявлението Петков споделя, че " корупцията е най-хубавият инструмент на външната политика на Москва на Балканите ", и показва въздействието на Русия като причина за вота на съмнение, свалил държавното управление през юни. Той декларира и, че " Русия счита да го смъкна от власт вечно ". 

Русия в никакъв случай не си е разрешавала да се намесва в работите на непознати страни, както в никакъв случай няма да разреши никоя друга страна да се опита да ни наложи своето мнение, твърди Захарова.

Спекулирането с " съветската опасност " за вътрешнополитически и други егоистични цели е сигурен знак за политическа мъка. Убедени сме, че това е също толкоз явно и за българския народ, на който откровено желаем разцвет и прагматично ръководство, способно да работи въз основата на националните ползи, а не на желанието да се угодничи на трансатлантическите " сътрудници ", декларира Захарова в малко изявление, оповестено на на съветското Външно министерство нощес. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР