Говорителката на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария

...
Говорителката на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария
Коментари Харесай

Кремъл с нови заплахи към Запада: Русия ще унищожи цялото натовско оборудване

Говорителката на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова съобщи, че страната ѝ ще унищожи цялото западно военно съоръжение, доставено на Украйна, предават съветски държавни медии.

„ Усилията на Запада да избави незаконния режим в Киев посредством увеличение на доставките на оръжие са обречени на провал; цялата военна техника ще бъде унищожена “, сподели Захарова на брифинг.

Никакви оръжия няма да спасят незаконния режим на Володимир Зеленски от провал “, означи тя. Цялата военна техника, доставена в Украйна, ще бъде унищожена, закани се представителят на съветското Външно.

" На дневен ред (в НАТО) е предаването на Украйна на спомагателни системи за противовъздушна защита и зенитно-ракетни системи. Очевидно е, че Съединени американски щати не престават да извиват ръцете на своите по този начин наречени съдружници, изисквайки от тях незабавно решение на поставената задача ", сподели още Захарова.

На брифинг в Москва, тя също по този начин акцентира, че опитите на западните страни да експроприират съветски активи са в нарушаване на личните им закони и рискуват да подкопаят интернационалната финансова система. Захарова дефинира тези опити като неоколониални и част от хибридната война, която съгласно нея Западът води против Русия.

Захарова разяснява и решението на Европейски Съюз да наложи наказания на основания в Прага новинарски уеб страница " Гласът на Европа ”, както и на вестник " Российская газета ", съветската новинарска организация РИА Новости и вестник " Известия ". Тя предизвести през днешния ден Брюксел, че в случай че блокът наложи ограничавания на съветските медии, " западните кореспонденти в Русия ще усетят бърз, недопечен и мъчителен отговор от страна на съветската страна ", съобщи Ройтерс, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР