Говорителката на Министерството на външните работи Мария Захарова коментира в

...
Говорителката на Министерството на външните работи Мария Захарова коментира в
Коментари Харесай

Маша Захарова отговори на Нед Прайс със стихове от своя авторска песен

Говорителката на Министерството на външните работи Мария Захарова разяснява в канала си в Telegram изказванията на Държавния департамент по отношение на изискванията на срещата сред държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен и външния министър Сергей Лавров с реплики от ария на певицата Бритни Спиърс и нейно лично англоезично произведение.

По-рано представителят на Държавния департамент Нед Прайс съобщи, че Съединени американски щати биха желали " Русия да даде мотив за двустранна среща " сред Лавров и Блинкен, само че моментът за това към момента не е настъпил. От своя страна съветското външно министерство съобщи, че не се прави подготовка за министерска среща в границите на срещата на Г-20 в Индонезия.

" Нед, твоето изявление звучи като текста на песента на Бритни Спиърс " Baby One More Time ", написа Захарова, цитирайки няколко стиха от песента: " Когато не съм с теб, обезумявам, дай ми знак, направи го още веднъж ".

" А аз ще отговоря и със свои думи от моя авторска ария: Юни свърши, силата ти отслабва, ще отлетя от тази неистина ", продължи тя, цитирайки стихове от англоезичното си произведение June Song.

Захарова показа пред РИА Новости, че е написала текста на ария на британски език - June Song, която е била изпълнена от младата съветска певица Люся Чеботина./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР