Говорителите на знаменитостите могат да бъдат предимство за бизнеса, но

...
Говорителите на знаменитостите могат да бъдат предимство за бизнеса, но
Коментари Харесай

Уроци от Super Bowl: Символи вместо знаменитости

Говорителите на звездите могат да бъдат преимущество за бизнеса, само че когато става въпрос за реклами, те може да не са най-хубавият вид за марката.

Това се споделя в нов отчет на основаната в Ню Йорк компания за пазарни изследвания System1, която проучва триумфа на рекламите на Super Bowl. Констатациите ѝ: Компаниите, които могат да натрупат 7 милиона $ за ефирно време по време на огромната игра, е по-добре да употребяват знаци на марката вместо звезди за своите реклами.

Въз основа на изследване измежду 46 200 респонденти, които оцениха 308 реклами на Super Bowl, излъчени сред 2020 година и 2023 година, System1 откри, че рекламите на Super Bowl с герои на марки надминават рекламите с известни персони, когато става дума за прелест за потребителите, различаване на марката и комерсиално влияние. Реклами с герои или сюжети, които се повтарят в рекламите – като гекона Geico и Джейк от State Farm – дават приблизително 3,8 звезди в изследването по канара от 0 до 5,9. Междувременно рекламите с фигури на звезди означиха приблизително 2,7 звезди.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР