Говорител на North West Ambulance Service потвърди, че има много

...
Говорител на North West Ambulance Service потвърди, че има много
Коментари Харесай

Катастрофа в Манчестър: `Брой жертви`, след като автобус се блъсна в магазин в центъра на града

Говорител на North West Ambulance Service удостовери, че има „ доста жертви “.

Снимки от мястото демонстрират тротоарът е отцепен с предния завършек на рейса в магазин за чай с мехурчета, наименуван T4.

Изображение: Служби за незабавна помощ на мястото на злополуката

В изказване полицията на Голям Манчестър (GMP) сподели: „ Около 1 следобяд през днешния ден полицията беше извикана за сигнали за конфликт сред рейс и магазин в Пикадили Гардънс.

„ Полицията дружно с сътрудници от Северозападната кола за спешна помощ и пожарната и избавителната работа на Голям Манчестър участваха.

„ Има затворени пътища в региона, до момента в който службите за незабавна помощ остават на мястото, с цел да се оправят със конфликта и участват чиновници от звеното за следствие на съществени конфликти на GMP.

„ Бихме помолили членовете на обществено, с цел да заобикалят зоната, където е допустимо, до момента в който чиновниците откриват цялостните условия. "

Пожарната и избавителната работа на Манчестър сподели, че две противопожарни коли са били изпратени към случая на Паркър Стрийт в центъра на Манчестър.

„ Екипите остават разполагаем “, се прибавя.

Говорител на North West Ambulance Service сподели, че са изпратили „ четири коли за спешна помощ, двама старши парамедици, доктор за спешна помощ, действен управител и отговор на рискови зони Екип " на сцената.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР