Говорител на Министерството на финансите на Съединените щати заяви в

...
Говорител на Министерството на финансите на Съединените щати заяви в
Коментари Харесай

САЩ позволиха лични парични преводи към Афганистан

Говорител на Министерството на финансите на Съединените щати съобщи в четвъртък, че финансовият департамент към този момент разрешава на американските институции за финансови услуги да обработват персонални парични преводи за Афганистан, за които се твърди, че съставляват 4% от брутния вътрешен артикул на страната.

Медийни информации също по този начин допускат, че върховен чиновник на Афганистанската централна банка е приканва Министерството на финансите на Съединени американски щати и Международния валутен фонд да дават на стеснен достъп до активите на страната, които преди този момент бяха замразени.
 Американски военачалник: Сътрудничеството с талибаните е допустимо Американски военачалник: Сътрудничеството с талибаните е допустимо
Генерал Марк Мили приказва за " гнева и болката " от войната. В обществено изказване той сподели: „ Сега, когато страната още веднъж е под конт...

По-рано Western Union разгласи, че възобновява услугите за персонални преводи с Афганистан, което дава опция на клиенти от 200 страни да трансферират персонални средства в посока на азиатска страна.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР