Говорител на Европейската комисия заяви, че не може да се

...
Говорител на Европейската комисия заяви, че не може да се
Коментари Харесай

ПОЗИЦИЯ: ЕК не вярва на Москва за българската връзка в експлозията на Кримския мост


Говорител на Европейската комисия съобщи, че не може да се има религия в изказванията на съветските следствени служби, че камионът, за който се твърди, че се взриви в събота на Керченския мост (Крим), е напуснал България и е минал през Грузия, Армения и Северна Осетия, преди да дойде в Краснодарския край (Русия).

„ Чуваме толкоз доста послания от Москва и по този начин наречените публични места, които не заслужават коментар “, сподели представителят на конференция в отговор на въпрос, обвързван със споменаването на България.

„ Няма по какъв начин да знаем какво се е случило в събота на моста, какво е довело до детонацията, какви са били аргументите. Вие познавате достоверността на толкоз доста по този начин наречени „ следствия “ в Русия. Не бих дал ни минимум религия на това, което казват”, добави той.
„ Напомням ви, че Крим е Украйна, Керченският мост е нелегално оборудване, което свързва украинска земя с Русия без никакво утвърждение от законните украински управляващи “, сподели представителят.
Той добави, че Европейски Съюз осъжда най-категорично днешните съветски ракетни удари против Украйна, като ги дефинира като жестоки. Според него те демонстрират, че Русия прибягва до безразборни удари по цивилни цели – в нарушаване на интернационалното право.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР