Говорите за необходимостта да имате взаимодействие между прокуратурата и парламента

...
Говорите за необходимостта да имате взаимодействие между прокуратурата и парламента
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Нотариуса има шапка - и в прокуратурата, и в МВР. К...

" Говорите за нуждата да имате взаимоотношение сред прокуратурата и Народното събрание - вашият началник се отнасяше към ръководителя на една парламентарна група с " шефе ". Това бяха даже непристойно близки взаимоотношения. Стигна се и до " ти си го избра " и сходни други ", разяснява още Рашков.

" Вие пропускате доста значимо събитие, което може би вие трябваше да изясните към този момент. Връзката сред Еврото и Мартин Божанов я има. Аз мога да ви кажа няколко обстоятелството, а за какво вие не ги казвате? Тук сте пристигнали, за какво да не ги кажете? Петьо Петров-Еврото ви е повишил. Вие сте в близки връзки с него от преди този момент. Пита се в задачата по какъв начин той се спря на вас ", попита Рашков.

" Вашето име и името на сътрудника Сарафов и на Русинова се загатват безапелационно от очевидците и все ми се коства за какво очевидец с загадка идентичност е разконспириран. Какво задачите? Така ли ще разкрием тези групи за въздействие? ", продължи Рашков.

По думите му е редно депутатите да чуят информация по показанията на Любена Павлова, че са раздавани пари и са носени процесуални документи в ресторанта " Осемте джуджета ".

" Колкото и да заставам дистанцирано от тази информация, я виждам като изключително значима, тъй като няма по какъв начин другояче някой като Пепи Еврото и Мартин Божанов да разбере, че против избран човек се води досъдебно произвеждане. Той, елементарен човек, се е представял единствено с имената си, без да се тормози, че нещо ще му се случи, а то му се случи в края на януари. От там нагоре са невидимите ", добави още Рашков.

" Над Мартин Божанов има шапка - и в прокуратурата, и в Министерство на вътрешните работи. Капа ли е, капо ди тути ли е, какво е? "

" Делата са давани на избрани медии, с цел да се приготвят изявления. Прокуратурата дълго време игра и ми се коства, че продължава да играе ролята на бухалка у нас ", акцентира още Рашков.

" Вие сте пристрастна, вие се познавате с Петьо Петров. Вие знаете какво се случва по следствието. Това обикновено ли е ", попита Рашков. Той попита и има ли нещо, което би трябвало да се поправи в прокуратурата, и разяснява инцидентното систематизиране на делата, както и периодите, в които работи прокуратурата, като акцентира, че делата от срочни са станали " безсрочни ".

" Категорично декларирам, че 2013 година не съм познавала Мартин Божанов. Ако някой си разрешава да го споделя, знам какво да върша. Все още съм грамотна ", разяснява в отговор Кирилова. " За какви евроатлантически полезности може да се приказва сега? Мачкане на прокуратурата! ", добави градският прокурор на София.

" Благодаря ви за вниманието. Пожелавам ви триумф на изборите! ", сподели още Кирилова и напусна съвещанието, като разгласи, че няма да се явява повече.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР