“Говорил съм с шефовете за селекция”, обяви треньорът на Левски

...
“Говорил съм с шефовете за селекция”, обяви треньорът на Левски
Коментари Харесай

Славиша: Искам да вземем играчи за трофеи

“Говорил съм с шефовете за селекция”, разгласи треньорът на Левски Славиша Стоянович в изявление за сръбското издание “Спортски журнал”. “Надявам се да изпълнят желанията ми и да притеглим играчите, които ми трябват. Трябва да се подсилим, с цел да бъдем конкурентни. В момента имам 25 футболисти, само че с цел да печелим титли ми трябват още! Уверих се в това, до момента в който бях отпред на Цървена звезда”, сподели още Стоянович.

“Още в самото начало споделих на играчите какво желая от тях. Нещата се получиха. Най-важното е, че върнахме хората на трибуните. Това бе моята цел номер 1”, показа експертът.

“Постоянно ме стопират на улицата, с цел да ми свидлив ръката, а след успеха в дербито скандираха името ми. Сега обаче следва различен подобен мач - с Лудогорец, в който ще забележим с какъв материал разполагаме. Вярвам на играчите си и виждам, че нямат самообладание да пристигна срещата. Мотивирани са да покажат темперамент на спечелили, че не се опасяват от никой. Със сигурност няма да ни бъде леко, само че знаем по какъв начин да им пречим и няма да се предадем”, приключи треньорът.

“Меридиан мач”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР