Говориха в ефир с включени микрофони и камери. Говориха, защото

...
Говориха в ефир с включени микрофони и камери. Говориха, защото
Коментари Харесай

Слави Трифонов за скандалния запис на депутатите от ДБ: Лицемерието им лъсна пред всички. Отвращавате ме! ИТН няма място в тези преговори

„ Говориха в ефир с включени микрофони и камери. Говориха, тъй като не знаеха, че са онлайн. И лицемерието им лъсна пред всички. За първи път в Народното събрание видяхме лицето на лъжата и еквилибристиката ”, съобщи Слави Трифонов във видеообръщение във връзка скандалния запис на съвещанието на ПГ на Демократична България.

По думите му от записа излиза наяве, че Има Такъв Народ не са мафия, както се пробват да внушат ръководещите.

„За какво симулират договаряния – с цел да сме мафия и ние да сме отговорни за всичко. Сега казусът е, че ние не сме мафия. Какъв е смисълът от тези договаряния за държавно управление. Аз ли съм бърсалка? Ние към този момент нямаме никакво място в тези договаряния. Ние държавно управление на лицемерието няма да вършим и ще отидем на избори. Няма по-демократичен метод от изборите, тъй като там взема решение суверенът ”, добави водачът на Има Такъв Народ.

Ето какво сподели още Трифонов:

За първи път в актуалната българска история видяхме същинското лице на лъжата и политическата еквилибристика.

Той признава, че ни назовават мафия, не тъй като е правилно, а тъй като наподобяват бели. Той признава, че лъжат, че сме мафия. Това всички го знаем, само че в този момент признават, че безочливо и нахално лъжат, и това, че ние не сме мафия, е проблем. Това е непоносимо.

Христо Иванов и Политическа партия съжаляват желаят различен да е ръководител на нашата Парламентарна група и слагат изискване ние да нямаме министри. Тогава за какво има договаряния и симулират диалози? За да сме мафия и ние да сме отговорни за всичко. И в този момент е проблем, че ние не сме мафия.

Трето, лъжат, че не разискват личен състав на кабинета. Всички медии и ние чакаме да кажат кой ще бъде министър председател и държавно управление. Цитирам „Когато Асен Василев ще би трябвало да беседва с Тошко Йорданов какъв министерски пост Кирил Петков ще би трябвало да заеме. Ми, никакъв бе, Христо. Нали за вас най-важни бяха политиките и управническата стратегия.

Четвърти откъс: „Ние си настояваме, че участваме в диалозите, само че третият мандат не е една партия“. Словесно еквилибриране, сиреч лъжем красиво и Българска социалистическа партия нямат право да сформират личен кабинет, било механически. Разбирате ли, всичко е машинация. Те от Демократична България и Политическа партия са 100% бели и би трябвало да се оправдаят с нас. Какъв е смисълът от тези договаряния? Аз бърсалка ли съм? Аз ли съм мафия, тъй като по този начин ви изнася? Нямате никаква чест и достолепие и вместо да създавате, вие рушите. Оказва се, че неспособността да се ръководи не може да се крие с добре облечени думи, а единствено да продаваш пробиотици.

Ние към този момент нямаме място в тези договаряния, тъй като Христо Иванов ги приключи. Ще отидем на избори. Не се опасяваме. Няма по-демократичен избор. Вие, уважаеми сънародници, сте суверена.

Не ви ли е обидно, като ви споделят какъв брой неприятен избор ще извършите? Хем желаят вашия глас, хем да ви кажат какъв брой неприятно ще гласувате. Вие определяте разпоредбите на играта. Никога не можете да сбъркате.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР