Говорих със Слави Трифонов по телефона – излъга ме, че

...
Говорих със Слави Трифонов по телефона – излъга ме, че
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Слави ми обеща да звънне на Кирил, но ме излъга

" Говорих със Слави Трифонов по телефона – излъга ме, че ще се обади на премиера Кирил Петков. Това сподели депутатът Христо Петров, прочут още като Ицо Хазарта в ефира на bTV..

" Казах му – виж в този момент, познаваме се от 20 години. Така се случи, че все ти ме търсиш. Сега от 20 година за първи път аз ти звъня, с цел да ти кажа да си вдигнеш телефона и да се видиш с Кирил. Започни да приказваш него. Това не е шоубизнес. Това е страна, в която 7 млн. души седим и чакаме ти да си вдигнеш телефона ", описа Петров.

По думите му Трифонов заречен, че ще се чуе с премира и се разделили с положителни усеща, само че това по този начин и не се случило.

" Няма по какъв начин да искаш да си политически фактор и да стоиш като една холограма, да се обаждаш както ти е комфортно и когато имаш интерес, и когато ползата ти не е предпазен – да ревеш " Леле, Македония ", добави още Хазарта.

Депутатът от " Продължаваме промяната " регистрира, че ръководещата коалиция има и неточности. " Основното, което слушам е – но ние ви дадохме властта. Вие ни дадохте 67 депутата. Ела на мое място, с цел да видиш с кой би трябвало да си приказваш, с цел да ги снадиш до 121 ", сподели Хазарта.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР