Говорих по телефона и сестра ми просто ме изблъска и

...
Говорих по телефона и сестра ми просто ме изблъска и
Коментари Харесай

Пострадала при катастрофата край Свиленград пред bTV: Беше страшно – мрак, стъкла, писъци


„ Говорих по телефона и сестра ми просто ме изблъска и сподели, „ како блъскаме се “. Пред нас също се разкрещяха и в един миг мрак, стъкла, писъци “. Това описа пред bTV една от оживелите при край Свиленград – доктор Силвена Цветанова.

Пътнически рейс с над 40 души, които се връщат от екскурзия в Гърция към Бургас, се обърна в дере през вчерашния ден вечерта. Една жена почина, а доста от пасажерите са ранени.

На доктор Цветанова, гастроентеролог в УМБАЛ-Бургас, за първи път се постанова да бъде избавена, вместо тя да избавя. Тя и сестра ѝ са извадени от обърнатия рейс.

„ Тя беше с притиснати крайници и някак си съумя да си изхлузи ботушите, Тя беше по чорапи, имаше и други хора по чорапи. Дърпаха ни, беше ужасно, успяхме, само че лазихме, пълзяхме “, споделя избавената жена.

Тогава идват трите коли за спешна помощ от Свиленградската болница.

„ Специални благодарности на доктор Костадинов и на доктор Карамфилов, тези сътрудници и сестрите за жалост не им запомних имената, тъй като нямаше по какъв начин, просто бяхме в потрес, тези хора бяха някакви ангели “, признателната е доктор Цветанова.

Раните ѝ са повърхностни. Не може да каже дали водачът е карал с превишена скорост.

„ От самото начало от Гърция за насам усетихме, че скоростта е по-бърза, той самият сподели, че желае да стигнем по-навреме и ще се опита. Нямаше удар, нямаше, просто се обърнахме и паднахме на една страна “, спомня си дамата.

Сега доктор Цветанова се тормози заи чака резултатите от техните проучвания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР