Говори се, че заради това момиче Влахович не играе на

...
Говори се, че заради това момиче Влахович не играе на
Коментари Харесай

Ето знойната сръбкиня, заради която Влахович е на пейката

Говори се, че поради това момиче Влахович не играе на международното. Ана е брачна половинка на сръбския вратар Предраг Райкович.

Душан Влахович отиде на Световното състезание в Катар като една от основните звезди на сръбския народен тим, само че нападателят на Ювентус игра единствено половин час в шампионата - в мача с Бразилия той влезе на пейката и седна на пейката. за целия мач против Камерун.

Защо Влахович не играе? Днес имаше слух, че поради любовния триъгълник. Или по-скоро поради брачната половинка на Предраг Райкович Ана.



Ана е брачна половинка на вратаря на сръбския народен тим и испанския " Майорка " Предраг Райкович. Те се ожениха през август 2018 година: кум на сватбата беше актуалният полузащитник на ЦСКА Саша Згелар. Анна и Предраг имат двама сина.

Ана (по татко Чакич) е фешън модел и бизнесдама. Разполага със личен бутик за детски облекла, както и марка детски ортопедични обувки от екологично чисти материали.

И по този начин, какво общо има Влахович с тази идилия? Днес холандският футболен уебсайт FCUpdate.nl, цитирайки сръбски медии, заяви, че Душан има сантиментална връзка с Ана. И по тази причина нападателят не попада в националния тим.

В същото време самите сръбски издания не имат вяра изключително в тази история. Ако това беше правилно, старши треньорът Драган Стойкович нямаше да допусне спор сред тимовете и просто щеше да изпрати Душан вкъщи.



Самата Анна, която апропо е в Катар, към този момент разяснява тези клюки. „ Ревнивците постоянно измислят истории, простаците ги популяризират, а идиотите им имат вяра “, написа остро момичето в обществените си мрежи. Предраг реагира в мненията със сърца. Влахович не разяснява в мненията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР