Говори се, че участничката в Love Island Patsy Field се

...
Говори се, че участничката в Love Island Patsy Field се
Коментари Харесай

Според слуховете звездата от Love Island Патси Фийлд `беше представена на шефовете на ITV от финалиста на All Stars`

Говори се, че участничката в Love Island Patsy Field се е свързала с кастинг екипа за идното завръщане на телевизионното риалити шоу от някогашен финалист на All Stars.

Тази седмица беше обявено, че 29-годишният модел Патси ще бъде измежду жителите на острова в новата серия на шоуто ITV2, което би трябвало да се завърне идващия месец. Говори се, че към нея ще се причислят състезател на ръгби и гримьор в състава.

Сред спекулациите преди старта в този момент се допуска, че Патси има връзка с шоуто посредством своя другар Лили Пайпър. Лили е сестра на водещата Рошел Хюмс, 35, и някогашната жителка на острова Софи Пайпър, 25.

Софи е известна с присъединяване си в шестата серия на Love Island, която беше излъчена през 2020 година Тя се завърна за въртене- край Love Island: All Stars по-рано тази година, където тя доближи до финала на надпреварата с колегата си Джош Ричи, 30.

Източник сподели на Sun, че Патси е „ в действителност добра другарка “ с Лили и че двамата бяха поддръжници на Софи, до момента в който тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР