Говори се, че принц Хари и Меган Маркъл, херцогът и

...
Говори се, че принц Хари и Меган Маркъл, херцогът и
Коментари Харесай

Искат още милиони на гърба на кралското семейство: Меган и Хари сключват нова сделка с Netflix?

Говори се, че принц Хари и Меган Маркъл, херцогът и херцогинята на Съсекс, работят по нов план с Netflix. Въпреки обвиняванията, че са преувеличили съществено скорошния си случай с гонене от папараци, двойката може би търси нови разновидности за изява и печелене на пари.

Твърди се, че Меган и Хари се въодушевили от идния филм на Netflix, Scoop, който се концентрира към спорното изявление на принц Андрю с Емили Мейтлис от BBC. С присъединяване на Джилиан Андерсън, във кино лентата се споделя за излъченото през 2019-а изявление, в което принц Андрю изрично отхвърли всевъзможни връзки с Вирджиния Робъртс Джуфре, жертва на хипотетичен трафик от Джефри Епстийн.

Meghan and Harry’s ‘juicy’ new Netflix project amid car ‘chase’ drama: report
— New York Post (@nypost)

Херцогът и херцогинята на Съсекс следили деликатно по какъв начин публиката ще схване Scoop. Това заяви източник, непосредствен до двойката, пред списание Closer, като добави, че те имат вяра, че личната им история, като някогашни работещи членове на кралското семейство, може също да провокира интерес. “Меган в действителност упорства това да се случи, до момента в който Хари желае да стъпва по-внимателно “, показа вътрешният човек, намеквайки за разликата в мненията сред двамата.

 

She's capitalising on the 2 years she spent as a royal.

She left the RF 3 years ago but she can't forget about it.
— Taryn Valentin (@Livye3)

През 2020 година Хари и Меган подписаха договорка с Netflix на стойност 100 милиона $. Като част от съглашението се чака кралската двойка да създаде необятна гама от наличие за стрийминг колоса, включващо документални филми и детски излъчвания.

Въпреки това източници допускат, че Netflix се интересува изключително от кралския живот на двойката, а не от документални филми или детски сериали. Миналата година семейство Съсекс пусна 6-часовата поредност “Меган и Хари ”, която макар че бе необятно разкритикувана, провокира огромен интерес в стрийминг платформата.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР