Говори се, че крайната цел, която Алексей Петров и бизнес

...
Говори се, че крайната цел, която Алексей Петров и бизнес
Коментари Харесай

Алексей Петров ударил на камък в опита си да купи пробиотика на Кирил Петков

Говори се, че крайната цел, която Алексей Петров и бизнес партньорката му, а и освен – Ива Павлова била да влезе твърдо на пазара с питателните добавки, само че цената напряко го потресла. Той избухнал като гранатомета, който едвам не го умъртви през 2015 година, и оповестил, че не си заслужава да даде повече от 2 млн. лева за компания, която създава единствено един-единствен артикул. Ударили на камък и опитите на баща Петко да опише на Трактора за любовта на Опра Уинфри към продуктите им.

 

И до момента в който Петкови били безапелационни, че няма да правят отстъпка и стотинка, то Трактора бил безапелационен, че не желае и да чуе за сходна цена. Така Алексей Петров и Ива отказали договорката.

 

Дотогава Кирил Петков се познавал задочно с Алексей Петров, само че татко му бил надалеч по-близък с специалиста по национална сигурност около каратето.

 

„ Петко Петков в никакъв случай не е имал високо мнение за Трактора и осъзнаваше добре, че той е просто една мутра. Опитваше се да страни от него ”, споделят познати на бащата на Кирил Петков. Смята се даже, че Алексей Петров е шантажирал бащата на водача на „ Промяната ” с пикантни фотоси с негова млада държанка.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР