Говори се, че Андрю Гарфийлд, Оскар Айзък и Миа Гот

...
Говори се, че Андрю Гарфийлд, Оскар Айзък и Миа Гот
Коментари Харесай

Франкенщайн на Гийермо Дел Торо ще включва Андрю Гарфийлд

Говори се, че Андрю Гарфийлд, Оскар Айзък и Миа Гот ще вземат участие в дълго чакания филм на Гийермо дел Торо за Франкенщайн.
Тримата артисти са в начални договаряния за присъединяване в игралния филм на дел Торо по класическия разказ на Мери Шели, оповестява Deadline. В отчета се показва, че и тримата са се срещнали с режисьора и са " съгласни да вземат участие ", съобщи IGN.

Дел Торо е приказвал обществено за желанието си да приспособява " Франкенщайн " още през 2008 година Смята се, че " Франкенщайн " ще бъде идващият игрален план на фамозния сценарист и режисьор, макар че той ще бъде и съавтор и режисьор на стоп-моушън акомодацията на фентъзи романа на Казуо Ишигуро " Погребаният исполин " за Netflix. Предишната взаимна работа на Дел Торо с Netflix, " Пинокио ", докара до спечелването на " Оскар " за най-хубав анимационен филм.
Що се отнася до триото артисти, Гарфийлд е номиниран за " Еми " за присъединяване си в лимитирания сериал на FX Under the Banner of Heaven. Айзък неотдавна изигра основната роля в сериала на Disney+ " Лунен рицар ", а Гот продължи да укрепва хорър репутацията си със мощни осъществявания в " Безкраен басейн ", " Перла " и " Х ". /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР