Говори съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, който вчера беше

...
Говори съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, който вчера беше
Коментари Харесай

Съпругата на прокурора от Перник: Не съм жертва на домашно насилие

Говори брачната половинка на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, който през вчерашния ден беше упрекнат за побой над нея. Биляна Михайлова, която сега се намира в болница, отхвърля да е жертва на домашно принуждение. Разказва, че среднощният спор сред нея и брачна половинка ѝ е елементарен битов скандал.
Часове след ареста на пернишкия прокурор Бисер Михайлов за побой, приказва брачната половинка му Биляна, която съгласно обвиняването е жертва на домашно принуждение.    " Добре се усещам. В момента съм в болница. Оставиха ме под наблюдаване за известно време, само че нямам някакви недоволства. Синината под окото ми най-вероятно е разследване от удара от рухването. Имах някакъв лек оток, който след това мина надолу към окото. Не е от побой ", споделя брачната половинка на Бисер Михайлов.
Според Биляна случилото се с мъжа ѝ е фамилен скандал. " Категорично не съм жертва на домашно принуждение. Снощи се случи елементарен спор сред нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство ", твърди тя.
" Нашата щерка беше в банята по това време и откакто чула нашия ескалирал спор - се е обадила на 112 ", сподели Михайлова. Жената споделя, че не е имало очевидци. " Имам контузия на главата, която е от рухване на земята. По-скоро мисля, че се спънах. Или изгубих равновесие по-скоро и по-късно паднах и оттова ми е тази контузия на главата ", твърди тя.
" Мъжът ми не ми е посягал и не ме е удрял. Не съм губила схващане. Може би от мощния адреналин, от страстите, които изпитах по време на този скандал. След това щерка ми, когато извика полицията и пристигна кола за спешна помощ - просто си мислех, че ми се губят някои моменти. Но в този момент към този момент съзнавам какво се е случило и не съм губила схващане. Не съм свидетелствала против брачна половинка си. Дадох пояснения, които Ви описах и на Вас. Казах им, че не си припомням някои неща, за които след това осъзнах, че нямам загуба наизуст, и си ги спомних доста добре. Категорично не ме е боязън ". 
Проблемите на семейство Михайлови с правораздаването започнаха предходната година, когато синът им Васил стана обвиняем по няколко каузи за нанесени телесни повреди и закани с убийства. Синът ми изрично не е израснал в семейство с принуждение.
" Не считам, че брачният партньор ми е рисков, с цел да живеем под един покрив. Мисля, че станалото сред нас може да се поправи. Да го разгадаем ние сред нас, не пред медиите и страната ", споделя Михайлова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР