Говори жената, получила заплахи от отстранения работник от Мини Марица-изток“

...
Говори жената, получила заплахи от отстранения работник от Мини Марица-изток“
Коментари Харесай

Говори жената, получила заплахи от работник от Мини Марица-изток“

Говори дамата, получила закани от отстранения служащ от „ Мини Марица-изток “ Виктор Костов, подкрепящ нападналия с макетно ножче 18-годишно момиче - Георги Николаев.

Жената, поискала да остане анонимна, познава фамилията от доста години. Казва, че потърпевшото момиче ѝ е като щерка.

Виктор Костов е вторият арестуван за закани след нападението. Жената е получила известие от него във Facebook:



Психически тя не е добре. След няколко дни раните ще зараснат, само че вътрешните белези ще останат за цялостен живот “, споделя дамата.

Тя добави, че фамилията е тотално разрушено душевен.

„ Не мога да си обясня за какво поради това, че някой не си е приключил работата по веригата до момента, се постанова детето да минава през целия пъкъл. Те стопираха да живеят, доста е мъчно. Именно поради това един месец мълчахме и се надявахме, че институциите ще си свършат работата. Видно е, че това не се случи, което е доста тъпо, а сякаш сме в правова страна “, добави тя.

„ Искаме да разберем кои хора не си свършиха работата, тъй като, с цел да се стигне до това повторно да го задържат, още веднъж за 72 часа, видно е, че не са си свършили работата. Искам да попитам какво ще се случи след приключването и на тези 72 часа – отново ли ще го пуснат? “, пита близката на фамилията на потърпевшото момиче.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР