Говори 23-годишната жена, която стана жертва на домашно насилие от

...
Говори 23-годишната жена, която стана жертва на домашно насилие от
Коментари Харесай

Жена от Бургас след побой: Закани се, че ще ме убие и ще направи гавра с трупа ми

Говори 23-годишната жена, която стана жертва на домашно принуждение от някогашния си другар. Случаят е от Бургас, съобщи NOVA.

„ Имахме връзка допреди 2 месеца. Преди месец стартира да демонстрира ревнивост, ровеше в остарели чатове отпреди и стартира да ме бие. Хвърлял ме е в шубраци, посягал ми е с ножица, заплашвал е, че ще ме намушка и ще отреже косата ми. Влизал е с щурм през прозореца, до момента в който дремя. Заплашвал е мои приятелки. Казваше, че ще ме убие и ще направи подигравка с натрупа ми ", описа Илияна Парашкиева в ефира на „ Здравей, България ". Мъжът даже заплашил, че неговите хора ще възпламенят дамата жива, до момента в който спи.

В момента насилникът е в Германия, само че продължава със заканите си по телефона. „ Постоянно прави нови профили и ми написа. Не съм търсила помощ, тъй като ме е боязън да не ми се случи нещо по-късно. Казал ми е, че където и да подам сигнал, няма да спре ", показа още потърпевшата и прикани всички дами да реагират в точния момент при принуждение.

Припомняме, че на 3 август публично упълномощеният юрист отхвърли да пази обвинения по делото.

„ След като се срещнах с материалите, в мен забушуваха човешки пристрастености. Не бих могла да си показва, че това може да се случи на моята щерка и на всяка една жена, която носи в утробата си 7-месечно бебе. Моята отбрана щеше да бъде несъответстваща. Затова си направих отказ по делото. На първо място би трябвало да бъдем хора ", съобщи адв. Веселина Василева.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР