Говорейки за първи път от излизането на историята миналата седмица,

...
Говорейки за първи път от излизането на историята миналата седмица,
Коментари Харесай

Кристиан Хорнър настоява, че има пълната подкрепа на съпругата си Гери, тъй като шефът на Red Bull говори за първи път след обвиненията в „неподходящо поведение“… обещавайки да продължи да отговаря за F1 curtain-raiser

Говорейки за първи път от излизането на историята предходната седмица, той приказва за „ бизнеса както нормално “. Не е напълно по този начин, несъмнено. Този спор засенчва подготовката за идната отбрана на купата на Ред Бул. И въпреки всичко Хорнър, каквото и друго да се случва, сподели храброст да се придържа към плануваните си медийни задължения (въпреки че по какъв начин щеше да наподобява, в случай че беше изоставил отговорностите си?).

Честно казано, Хорнър беше малко пепеляв и не беше нормалният закачлив човек. Обикновено би си направил няколко смешки в дни на показване като тези. Може да е коментирал нечии обувки или да е блъснал закачливо ребрата. И въпреки всичко, макар че не се майтапеше ни минимум по време на обедните си задължения, той отхвърли да бъде отписан.

Кристиан Хорнър настоя в четвъртък, че резервира цялостната поддръжка на жена си, Гери Халиуел (вляво)

Халиуел и Хорнър са женени от 2015 година и им...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР