Говорейки за неделното шоу на BBC Scotland, министърът на образованието

...
Говорейки за неделното шоу на BBC Scotland, министърът на образованието
Коментари Харесай

Министърът на образованието на Шотландия Джени Гилрут беше критикувана, че не е прочела доклада за насилието в училищата в Абърдийн

Говорейки за неделното шоу на BBC Scotland, министърът на образованието Джени Гилрут призна, че не е „ разгледала спецификата “ на отчета.

Бившата учителка по модерни науки изясни, че отчетът би трябвало да бъде виновен от Градския съвет на Абърдийн, макар че тя „ одобри предизвикването по този въпрос “.

В отговор на изявлението на госпожа Гилрут, EIS Говорителят сподели: „ Като се имат поради забележителните опасения, повдигнати от учители и различен учебен личен състав по отношение на възходящите равнища на принуждение и експанзия по отношение на тях в нашите учебни заведения... е доста мъчно да се разбере за какво секретарят на кабинета не би прочел отчета на Абърдийн или най-малко са били осведомени за това.

„ Учителите в учебните заведения в третия по величина град в Шотландия евентуално ще се почувстват доста разочаровани от това и учителите в Шотландия са доста обезпокоени, че шотландското държавно управление не обръща внимание на топката задоволително твърдо, когато става въпрос за здравето, сигурността и благосъстоянието на персо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР