Говорейки с журналисти в понеделник, г-н Юсаф каза: Както мнозина

...
Говорейки с журналисти в понеделник, г-н Юсаф каза: Както мнозина
Коментари Харесай

Първият министър на Шотландия Хумза Юсаф казва, че свекърите са хванати в капан в Газа след атаката на Хамас срещу Израел

Говорейки с публицисти в понеделник, господин Юсаф сподели: „ Както мнозина знаят, жена ми е палестинка. мама и баща, свекърите ми, които живеят в Дънди, живеят в Шотландия, те са били в Газа и сега са в капан в Газа, опасявам се. "

Хванатата двойка посещаваше 92-годишната „ стара и нежна “ майка на свекъра, когато се случи офанзивата на Хамас. сподели първият министър.

Израел-Газа последно: Израел под „ голям “ ракетен обстрел

Г-н Юсуф, който издаде „ недвусмислено наказание “ на нападението на Хамас, сподели: „ Въпреки всички старания на английското външно министерство, никой, никой не може да им подсигурява безвредно прекосяване където и да е.

Първият министър Хумза Юсаф се стреми към „ бича на бедността “ до момента в който той обрисува проектите на шотландското държавно управление

„ И по този начин, аз съм в обстановка, в която, почтено казано, нощ след нощ, ден след ден, ние не знаем дали тъщата и татко ми или не -in-law - които нямат нищо общо, както множеството поданици на Газа нямат, с Хамас или с някаква терористична офанзива - без значение дали ще устоят през нощта или не. "

Изображение: Димът се издига след израелските удари в Газа

Първият министър сподели, че и той, и брачната половинка му „ не могат да спят “ заради терзание за родителите й.

Той сподели: „ Не можем да спим – непрестанно гледаме телефоните си.

„ Когато известията ни стигнат, ние чакаме отговор. “

Човешката цена на войната Израел-Хамас

Той добави: „ Притеснявам се за фамилията си. Ще има доста хора, в това число в еврейската общественост в Шотландия да вземем за пример, които ще бъдат в действителност обезпокоени за фамилиите си в Израел, които са потърпевши.

„ Мислите ми са ориентирани към всички, тъй като почтените цивилни нямат нищо свързани с спора, те нямат нищо общо с терора на Хамас, нямат нищо общо със загубата на живот и постоянно те са тези - почтени хора - които заплащат цената. "

At Съобщава се, че минимум 700 души са били убити в Израел и 560 са починали в Газа, до момента в който Израел отвърна с въздушни удари в интервенция, наречена „ Мечове от желязо “.

В момента израелските сили се бият против Хамас на две места вътре Израел, откакто страната публично разгласи война на въоръжената група.

Повече от 10 британци се притесняват, че са мъртви или изчезнали в Израел, схваща Sky News.

Г-н Юсаф е споделил, че не го прави знаете какъв брой шотландци са били обхванати от боевете.

Първият министър похвали връзките с външното министерство като „ положителни “, само че сподели, че към момента не е ясно кой е в района и по какъв начин са са наранени.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР