Говорещ папагал в Израел крещи забавно послание в момент, в

...
Говорещ папагал в Израел крещи забавно послание в момент, в
Коментари Харесай

Папагал в Израел предупреждава: Коронавирус! Не излизай навън!

Говорещ папагал в Израел крещи занимателно обръщение в миг, в който светът е обзет от коронавирусната пандемия - "Коронавирус! Не излизай на открито! ", предават Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Пернатото Лука огласява предизвестието на кристално чист иврит. Научил се също да споделя: "Има корона, има корона и е рисково! ", като прецизно формулира наредбите на управляващите в битката против разпространяването на болестта.

В Израел беше подредено жителите да си стоят у дома, като из цялата страна бяха сложени билбордове на иврит и на арабски език.

Полицаи търсят крадци на тоалетна хартия

Сивият папагал е на 22 месеца и е почнал да повтаря думите, на които го научили неговите стопани. Те били обезпокоени, съвсем като доста други жители на Израел, поради 1600-те случая на инфектирани с Ковид-19, като един от тях беше с съдбовен излаз.

Зехава Шабат доверява, че дружно със брачна половинка й обучавали в продължение на няколко дни умната птица в дома си в Кириат Шмона в северната част на страната.

Преди два дни, напълно внезапно, Лука почнал шумно да огласява заучените думи. Според 53-годишната госпожа Шабат папагалът й ще помогне на децата по-лесно да превъзмогнат изолацията. Когато чуят обръщение от занимателно животно като Лука, те го възприемат по един положителен метод и с по-малко стрес.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2272  Лойдс стопира 780 планувани съкращения на чиновници, поради ковид Лойдс стопира 780 планувани съкращения на чиновници, поради ковид  Емил Димитров: Всички боклуци от ковид е хубаво да отиват в инсенератор Емил Димитров: Всички боклуци от ковид е хубаво да отиват в инсенератор  Астрономически числа: Ню Йорк с над 25 000 случая на ковид, заболелите се удвояват за три дни Астрономически числа: Ню Йорк с над 25 000 случая на ковид, заболелите се удвояват за три дни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР