Говоренето за борба с корупцията и създаване на нови антикорупционни

...
Говоренето за борба с корупцията и създаване на нови антикорупционни
Коментари Харесай

Радан Кънев: Прокуратурата е антикорупционния орган, но не работи

Говоренето за битка с корупцията и основаване на нови антикорупционни органи е прикритие на това, което не желае да се каже.
Корупцията е тежко закононарушение и има един орган, който би трябвало да се занимава с нея - прокуратурата. Това съобщи някогашният водач на ДСБ Радан Кънев пред Нова телевизия, като добави, че държавното обвиняване не работи както се чака.

По думите му свадите сред ГЕРБ и главните им опозиционери от Българска социалистическа партия са единствено по повърхността и при случаи като този с Кумгейт. Когато е трябвало да бъде определен нов състав на Висшия правосъден съвет, който ще ръководи правосъдната система през идващите пет години, двете партии са работили дружно.

Кънев разяснява и скандалните изявления на Антон Тодоров и Валери Симеонов против Виктор Николаев през предходната седмица, както и последвалата опасност на Валери Симеонов да съди медии.

" Трябва да има пояснение за това известие в Министерски съвет. Лидерът на ГЕРБ би трябвало да поеме отговорност, като в профил хората в партията, които позволяват неточности ", разяснява той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР