Говоренето преди церемонията по откриването на Игрите в Париж в

...
Говоренето преди церемонията по откриването на Игрите в Париж в
Коментари Харесай

Пръскащата церемония по откриването на река Сена за Олимпийските игри в Париж е изправена пред предизвикателства за сигурността и транспорта

Говоренето преди церемонията по откриването на Игрите в Париж в идеалния случай би трябвало да бъде за нейния величествен декор: лятно слънце, залязващо над река Сена, до момента в който спортисти се носят с лодки и махат на аплодиращите тълпи.

Но зад сантименталния фурнир, който Париж от дълго време е курирал, възходящите опасения за сигурността към този момент са оказали въздействие върху невижданото събитие навън. През януари броят на феновете, на които е позволено да участват на церемонията, беше понижен от към 600 000 на към 320 000.

На туристите беше казано, че няма да им бъде разрешено да я гледат гратис от речните крайбрежия, защото френското държавно управление ограничи упоритостите си на фона на продължаващите ограничения за сигурност закани. След това, на 24 март, Франция увеличи готовността си за сигурност до най-високо равнище след смъртоносна офанзива в съветска концертна зала и групировката " Ислямска страна " пое отговорност.

Френският президент Еманюел Макрон споделя, че церемонията мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР