Гов. Kathy Hochul наскоро представи най-новото си оръжие срещу незаконните

...
Гов. Kathy Hochul наскоро представи най-новото си оръжие срещу незаконните
Коментари Харесай

Хочул иска рязко увеличаване на глобите за незаконните магазини за трева в Ню Йорк, които отказват проверка

Гов. Kathy Hochul неотдавна показа най-новото си оръжие против противозаконните търговци на саксии, които са съумели да набъбнат още повече от предходната година, съгласно градските управляващи.

Собствениците на противозаконен бизнес с канабис, които откажат да разрешат на регулаторните органи на щата Ню Йорк да инспектират техните сенчести магазини, ще бъдат осъдени с доста по-строги санкции според новото законодателство, препоръчано от губернатора.

На регулаторите, които са от Службата за ръководство на канабиса и не носят оръжия, е отхвърлен достъп от някои търговци, продаващи марихуана без лиценз, споделиха източници.

Докато щатът неотдавна одобри закон, който да помогне на управляващите да затворят незаконни магазини, препоръчаните по-строги санкции имат за цел да окажат напън върху техните притежатели в това време.

„ Хората ще тестват процеса “, сподели неотдавна шерифът на Ню Йорк Антъни Миранда пред The ​​Post. „ Глобите не могат да бъдат цената на правенето на бизнес. Глобите би трябвало да имат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР