Готвят се провокации от страна на украинските военни с цел

...
Готвят се провокации от страна на украинските военни с цел
Коментари Харесай

Украйна готви провокация с цивилни жертви, твърди Русия

Готвят се провокации от страна на украинските военни за да бъде упрекната Русия, предизвестяват от съветското Министерство на защитата.

По техни данни Украйна готвела обстрел на обитаем пункт в Харковска област по сходство на атаката в Крематорск, която, твърди Москва, е дело на украинската войска, а не както твърди Киев, на съветски обстрел.

За задачата щели да бъдат употребявани ракети " Точка-У ", които, акцентират от военното министерство, не са на въоръжение в съветската войска.

" В най-скоро време от дивизион на 19-та обособена ракетна бригада на ВСУ ще бъде нанесен удар с ракетен комплекс " Точка-У " по събирателен пункт на бежанци на железопътната гара в популации пункт Лозовая ", се споделя в известието на съветското министерство на защитата. И прибавят - с цел да се имитира съветски удар обстрелът щял да бъде сбъднат от страна на популации пункт Старомихайловка.

" Отчитайки изложеното, навреме предизвестяваме страните от така наречен " цивилизован Запад " отпред със Съединени американски щати, че Руската федерация има оперативна доказателствена база за готвещите се следващи ужасни закононарушения на киевския режим ", приключва известието, представено от Первий канал.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР