готви да издигне Наско Сираков за президент на БФС, съобщи

...
готви да издигне Наско Сираков за президент на БФС, съобщи
Коментари Харесай

Наско Сираков ще се бори за поста президент на БФС

готви да издигне Наско Сираков за президент на БФС, заяви пред OFFNews чудесно осведомен източник. Задава се конгрес на футболния съюз и към този момент единствено Боби Михайлов е изразил подготвеност за оглави организацията. Спецът по спортно право Георги Градев открехна завесите, че за офанзива се готви и Наско Сираков. Затова се е завърнал на мачовете на Левски.
Голмайстор номер 1 на " сините " за всички времена е потърсил поддръжка от Спас Русев. Наско е наясно, че мъчно ще завоюва против Боби без поддръжката на левскарската общественост, написа Sportlive.
Той към този момент има думата на Гриша Ганчев, който спонсорира партията на Илияна Раева и е остарял другар със Сираков. Неслучайно босът на ЦСКА-София обмисляше изцяло съществено да предложения Наско за шеф на " Армията ".
В клуба са недоволни от ръководството на Боби Михайлов, тъй като считат, че то толерира очевидно Кирил Домусчиев и неговия Лудогорец. Нищо че единствено след експлицитната интервенция на Боби, по избор или не, беше основана новата Първа професионална лига, а в нея поканен Литекс, кръстен в това време ЦСКА-София. Със сигурност ще се търси и политическа поддръжка преди офанзивата на конгреса да бъде оповестена публично. Преди години Бойко Борисов не харесваше ръководството на Михайлов поради явните връзки със знакови фигури от БФС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР