Готвенето е изкуство, подправено с много въображение, любов и истинска

...
Готвенето е изкуство, подправено с много въображение, любов и истинска
Коментари Харесай

National Geographic повежда на кулинарно пътешествие из Италия

Готвенето е изкуство, подправено с доста въображение, обич и същинска наслада от дребните моменти в живота, които италианците умеят да трансформират в огромни събития. Тортелините и канелоните са познати на всички места по света, само че не толкоз известен е фактът, че кухнята в родината на Микеланджело има толкоз лица, колкото и райони.

Книгата „ Вкусът на Италия “ на издателство "Егмонт " подрежда мозайката от обичаи в готвенето, обусловени от географията и климата на всяка провинция, селското стопанство, историята и културата. И не е елементарна книга с указания за готвене, а празник за сетивата със 100 изпитани предписания, спиращи дъха фотографии на National Geographic и скъпи препоръки от потвърдени експерти.

Джак Бишъп, Юджиния Боун, Джулия каузи Кроче са имената, които застават кулинарно зад плана – безспорни специалисти и буйни фенове на италианската храна. А с цел да не остане нищо скрито-покрито в технологиите на подготвяне на ястията, екипът на America’s Test Kitchen е подложил всяка рецепта на тест.

Джак Бишъп е основен креативен шеф на America’s Test Kitchen. Той е лабораторен специалист по дегустации и управлява креативните екипи, работещи по предаванията, списанията, книгите, уебсайтовете и онлайн готварското учебно заведение на America’s Test Kitchen. Юджиния Боун е прочут публицист и създател на кулинарни изявления с голям брой награди и няколко книги зад тила си. Джулия каузи Кроче пътува из Италия от дете. Тя е експерт по италианската храна и е създател на дузина книги, множеството преведени и популяризирани в целия свят.

America’s Test Kitchen e професионална кухня, ситуирана в Бостън, Съединени американски щати. Това е домът на списанията Cook’s Illustrated и Cook’s Country, откъдето и публичната телевизия излъчва America’s Test Kitchen и Cook’s Country from America’s Test Kitchen. Там се снимат и епизодите на онлайн учебното заведение по готвене America’s Test Kitchen Cooking School.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР