Гоцев и Хърн работят за мач Пулев - Джошуа Кубрат

...
Гоцев и Хърн работят за мач Пулев - Джошуа Кубрат
Коментари Харесай

Гоцев предлага Пулев и Джошуа да се бият на неутрална територия

Гоцев и Хърн работят за мач Пулев - Джошуа Кубрат Пулев (28 победи, 14 с нокаут и 1 загуба) и Антъни Джошуа (23 победи, 21 с нокаут и 1 загуба) ще се бият на огромен стадион за международната купа по бокс за експерти в тежка категория. Това разкри мениджърът на българина Ивайло Гоцев. Той води договарянията от страната на Кобрата дружно с юрист Джон Уърт и именития промоутър Боб Аръм. Триото се пробва да изстиска оптимално положителни условия в пазарлъка с британската лисица Еди Хърн.

" Активно сме в диалози - разяснява Ивайло Гоцев. - Ние сме на ред. Това е действителността. Приказвал съм с мениджъра на Александър Усик. Те нямат искания незабавно да се бият с Джошуа. Нуждаят се от още един мач в тежка категория преди този момент. "

Битката сред Пулев и Джошуа ще се състои наложително преди 31 май, акцентира Ивайло Гоцев.

" Засега работният вид е за средата на април или началото на май - добави мениджърът на българския боксьор. - Много са значими тънкостите на самата среща. Но няма да има проблем, тъй като нашият екип има общ опит в професионалния бокс над 100 години. Еди Хърн е търговец и знае, че мач с Кубрат ще е атрактивен. Една от нашите хрумвания е срещата да бъде на неутрална територия. "

Четири са разновидностите за хазаин. Една от тях е Кардиф Сити (Уел), където трябваше да се организира борбата сред Джошуа и Пулев през 2017-а. Тогава софиянецът се контузи.

" Не би трябвало да се изключва и Съединени американски щати. Имаме няколко международни дестинации. Става въпрос за огромни игрища. Включително и на екзотични места - добави Гоцев. - Говорим и за новия стадион на футболния " Тотнъм ". "

Според Гоцев договарянията няма да бъдат финализирани преди края на годината. Реалният период за сключване на контракт е към средата на януари.

“България Днес”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР