Готовността на местната власт за реакция при усложняване на обстановката

...
Готовността на местната власт за реакция при усложняване на обстановката
Коментари Харесай

Съветът по сигурността обсъди обстановката в широкия Черноморски регион и реакцията при усложнения

Готовността на локалната власт за реакция при усложняване на ситуацията в необятния Черноморски район бе съществена тематика на провелото се през днешния ден съвещание на Съвета по сигурността към Министерския съвет, управляван от премиера Гълъб Донев.

Това заяви Правителствената осведомителна работа.

В хода на полемиката членовете на съвета се сплотиха единомислещо към решението виновните институции да създадат обзор и актуализация на проектите за отбрана при бедствия.

Заедно с това представителите на локалната власт в съгласуваност с Министерство на вътрешните работи да провеждат обзор за наличностите и положението на самостоятелните и груповите средства за отбрана при рецесии.

 

Специален акцент беше подложен върху възстановяване и усилване на взаимоотношението сред съставните елементи на единната избавителна система и органите на изпълнителната власт.

В рамките на съвещанието на Съвета по сигурността бяха разисквани и ограничения за справяне с войната на пътя. Междуведомствена работна група ще изготви оферти за промени в законодателството, които ще имат за цел възстановяване на сигурността на придвижването.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР