Готови сме за разговор по политики с Има такъв народ.

...
Готови сме за разговор по политики с Има такъв народ.
Коментари Харесай

БСП след Радев: Готови сме за разговор

Готови сме за диалог по политики с " ИТН ". България се нуждае от устойчиво ръководство. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след извършената консултация с президента Румен Радев.

" Ние сме кардинална и поредна партия ", добави още тя.

По думите ѝ от столетницата са срещу партийната дотация да е от 1 лв., тъй като това обрича партиите да са подвластни.

По думите ѝ, в случай че се сложат партийните стратегии - то те ще покажат къде са пресечните точки. " Така ще стане и ясно кой се отхвърля от обещанията си преди изборите и кой не ", сподели Нинова.

С съображение се разпорежда такова очакване към " ИТН ", тъй като те получиха огромна част от гласовете на българите. Но не ми задавайте въпроса какво ще вършат. Той е към тях. Индикаторът е дали всички ще си спазим предизборните обещания. Ако всички партии го създадат - то ще намерим пресечна точка. Българска социалистическа партия ще даде кардиналната си поддръжка за един кабинет без да е в него, добави още водачът на столетницата.

" Ако третият мандат пристигна при нас - ще съберем своите структури и ще решим какво да вършим, само че ще спазим 7-дневния период ", безапелационна бе тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР