Готови сме за нови избори, но преди това ще направим

...
Готови сме за нови избори, но преди това ще направим
Коментари Харесай

ПП е готова за нови избори, но ще положи всички усилия да не се стига до тях

Готови сме за нови избори, само че преди този момент ще създадем всичко допустимо да не се стигне до подобен процес. Това съобщи в Ямбол Лена Бориславова, шеф на политическия кабинет на премиера Кирил Петков, представена от " 24 часа ".

Заедно със заместник-председателя на Народното събрание и народен представител от Ямбол Мирослав Иванов тя участва на откриването на нов партиен офис на " Продължаваме промяната ".

" Трябва да има настоящо Народно заседание, което да одобри тези 22 закона, които да подсигуряват едни 13 милиарда лв. да влязат за българските семейства и бизнес ", акцентира Бориславова.

По думите й създалата се обстановка в Народното събрание е сюжет, целящ да дестабилизира ръководството. По думите ѝ на този стадий напъните на кабинета не са съсредоточени в търсене на заместници на напусналите обединението министри от партия " ИТН " (ИТН), а в посока приемане на актуализацията на бюджета и законодателните промени.

" Ние разчитаме на нашите сътрудници, които ще сложат персоналната отговорност към хората, дали своят вот за тях, над партийната принадлежност. Имаме убеждението, че такива хора има в Народното събрание и те са подготвени да работят с нас. Все отново става въпрос за 7 млн. жители, които разчитат на този бюджет в условия на инфлация, енергийна рецесия и рецесия с цените на горивата ", сподели Бориславова.

Според заместник-председателя на Народното събрание Мирослав Иванов текстовете на бюджета са сами по себе си задоволителен мотив " всеки един депутат с задоволително здрав разсъдък да ги поддържа ".

По думите му, за жалост, се чака от ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и " Възраждане " да създадат популистки оферти при гласуването на актуализацията, които ще слагат държавното управление пред избор, дали да се пречупи или да резервира финансовата непоклатимост на страната.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР