Готови сме с нови текстове за неизбежната отбрана в Наказателния

...
Готови сме с нови текстове за неизбежната отбрана в Наказателния
Коментари Харесай

ВМРО внася промени за неизбежната отбрана в Наказателния кодекс

Готови сме с нови текстове за неизбежната защита в Наказателния кодекс и ще ги предложим на сътрудниците ни в коалиция " Обединени патриоти ". Това се споделя в позиция на заместник-председателя на Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване, и заместник-председател на ПГ " Обединени патриоти " Искрен Веселинов, оповестена във " Facebook ".

От партията напомнят, че Вътрешна македонска революционна организация -  Разузнавателна служба на ФРГ от години се бори за разширение на института на неизбежната защита. Това е приоритет и на другите две партии от обединението. Ето за какво нарочните промени в Наказателен кодекс са заложени и в програмата на Обединени патриоти за 44-тото Народно събрание. Случаят с доктор Димитров, който умъртви Жоро Плъха в опит да отбрани собствеността си, е просто следващият образец, че моментът да се упорства за неотстъпчивост е настъпил, се показва в известието.

Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация работят с специалисти в региона на наказателното право и имат подготвени текстове, които при единодушие от страна на коалиционните сътрудници в Оперативна програма могат да бъдат импортирани още през днешния ден.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР