Готови сме с конструкцията на кабинета, но няма да я

...
Готови сме с конструкцията на кабинета, но няма да я
Коментари Харесай

Даниел Митов: Готови сме с конструкцията на кабинета

Готови сме с структурата на кабинета, само че няма да я разясня в този момент. Когато бъде връчен мандатът, има процедура, предстоят диалози с другите партии, договаряния - процедурата ще бъде изпълнена. Това сподели в " Още от деня " зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

" Ще създадем всичко допустимо, с цел да беседваме с политическите партии, с които считаме, че има късмет по някакъв метод да дефинираме ясно решенията, задачите и провокациите, които стоят пред българското общество, съобщи той.
Посочи, че с " Продължаваме промяната " имат идеологически разлики във връзка с това по какъв начин се ръководи общественият запас.
 
По думите му Асен Василев е подготвен да взема решение неравенствата в едно демократично общество през бюджета, като раздава пари. " Очевидно това е ляв метод ", акцентира Митов.
 
Според зам.-председателя на ГЕРБ главният въпрос сега е да се дефинират ясно проблемите и да се търсят общи решения, а моралът в политиката е да можеш да разговаряш и да формираш положително ръководство въз основата на ясни политически избори. Разговор за ръководство до момента не е имало.
 
" Но е обикновено, търсейки пресечни точки с останалите партии, да идентифицираме Демократична България като идеологически най-близки към нас, макар че на мен ми е мъчно да си обясня тяхното съдружно държание във връзка с Българска социалистическа партия ", разяснява Митов.
 
Даниел Митов съобщи, че е песимистичен във връзка с възможностите с втория мандат да бъде формирано държавно управление. Що се отнася до първия мандат - в случай че се подходи отговорно и съществено и от другите партии и в случай че те не изберат да играят игра, която вреди на обществото, държавно управление може да има.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР