Готови сме да предложим работещи решения и финансова подкрепа на

...
Готови сме да предложим работещи решения и финансова подкрепа на
Коментари Харесай

Възможности за растеж

Готови сме да предложим работещи решения и финансова поддръжка на клиенти с активи над 1 млн. евро, споделя Дарин Пешев, шеф на Управление „ Частно банкиране “ в УниКредит Булбанк. Той има повече от 15 години финансов опит в България и Централна и Източна Европа. Започва своята кариера в УниКредит в региона на FX, IR и стоковите пазари. Притежава магистърска степен по ръководство на финансови опасности за интернационалните финансови институции от докторантското учебно заведение в региона на финансовите опасности CEDERS, Франция, както и бакалавърска степен по финанси и финансов риск от Университета в Страсбург. Дарин Пешев е шеф „ Частно банкиране “ в УниКредит Булбанк от април 2020 година

- Сред каква конкуренция УниКредит Булбанк бе отличена от Euromoney за банката с най-хубаво частно банкиране в страната?

- Euromoney прави оценка водещи институции в областта на частното банкиране и ръководството на активи, както и техните достижения при обслужването на клиенти и създаването на артикули. Горди сме, че УниКредит Булбанк беше оценена като най-хубава банка в категорията „ Висока чиста стойност на активи “. Това е самопризнание за забележителното равнище на обслужване и продуктовия подбор, както и до каква степен дейно отговаряме на предизвикателната задача на самостоятелната нужда и самостоятелното предопределение на активи с висока чиста стойност. В процеса на оценяване се изследват образци за усъвършенствания, достижения и влияние през съответния интервал на изследване по заложени критерии от екипа от анализатори и външно жури, състоящо се от специалисти по частно банкиране с дълготраен опит.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР