Готови сме да отстъпим от управлението, ако споразумението с -

...
Готови сме да отстъпим от управлението, ако споразумението с -
Коментари Харесай

Манол Пейков : ГЕРБ нямат интерес правителството да се разпадне

" Готови сме да отстъпим от ръководството, в случай че съглашението с - Съюз на демократичните сили не се съблюдава. Досега в никакъв случай никой не е попадал в тази обстановка. Това е комплициран танц, тъй като концепцията за коалиция е противопоказна за доста от нашите гласоподаватели. ни шантажират, че нещата би трябвало безусловно да са под формата на коалиция. Важното е да има взаимна работа - както на равнище изпълнителна власт, по този начин и в Народното събрание. нямат интерес държавното управление да се разпадне, само че желаят да ни създадат да изглеждаме по-слаби, демонстрират опортюнизъм ", това съобщи за " На фокус " депутатът от Продължваме смяната – Манол Пейков.

Според него са опортюнистична партия, ползата постоянно е пряк при тях. " Натискът от Европа стана много по-сериозен, а волята ни да бъдем част от Шенген е безусловно неумолима. Влизането в еврооната ще подсигурява, че корупционните потоци ще ни заобикалят, по тази причина е приоритет. Няма по какъв начин ГЕРБ-СДС да си назначават хора в регулаторите, до момента в който ние " лапаме пасти в сладкарницата ", всички значими решения би трябвало да се вземат решение

Той разяснява и борбата за столицата. " Във вторник ще обявим взаимен претендент за кмет на София на ПП–ДБ и " Спаси София ". Според мен Васил Терзиев е забавен и умел човек, слага си доста близки до нас цели. Всичко, което съм чул от него, отеква като че ли слушам личния си глас ", акцентира Пейков.

 Пейков дефинира държанието на '' " като несъответстващо. " Не мисля, че имат работеща форма за ръководство, те са опортюнисти, които яхват вълната. Всичките им тези съответстват с кремълските. Нямат нито една националистическа теза. Абсолютно всичко е взето от тетрадката на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Или получават нареждания, или сами си дърпат конеца ", уточни Пейков.

По думите му случилото се в Русия е лакмус за слабостта на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През. " В Русия влизат зад решетките за рисунка, а човек, който потегля против властта, и изминава 300 км с 25 000 души войска, най-после подписва договорка и му простят. Този абсурд и парадокс демонстрира, че Путин не е толкоз мощен. Сделката с Лукашенко е фасадна, той е кукла на конци. Ако е провел договаряния, това е под натиска на Путин, с цел да не са директни и да има оправдание, да се покаже като корав човек, който не договаря. Русия сигурно ще се отслаби на фронта в Украйна, тъй като във " Вагнер " са едни от най-опитните и кръвожадни бойци. Недоверието сред армията и " Вагнер " е неизбежно ", разяснява той.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР