Готови сме да обсъждаме политиките, това, което е важно за

...
Готови сме да обсъждаме политиките, това, което е важно за
Коментари Харесай

Денков: Готови сме да обсъждаме политиките, това, което е важно за България

Готови сме да обсъждаме политиките, това, което е значимо за България. При който и да отиде мандатът, ние бихме се присъединили в подобен вид полемика. Това съобщи кандидат-премиерът на „ Продължаваме Промяната “ Николай Денков в предаването „ Неделя 150 “ по БНР, представен от Българска телеграфна агенция.

Нека да забележим при кого ще отиде мандатът, по какъв начин ще бъде структуриран процесът и на всички места ще участваме в разискване на политики, добави Денков. По думите му според от мандатоносителя и метода за конструиране на кабинет може да се включат и в други диалози.

Очевидно ние сме най-близко във връзка с политиките, на дейностите, които би трябвало да се извършат тази година, с „ Демократична България “, разяснява Денков. Той сподели, че в случай че мандатът отиде при тях и тръгнат да осъществят тези политики, които дружно са дефинирали, може да се търси вид да поддържат техния мандат, само че това ще бъде единствено доколкото има късмет да бъдат осъществени потребни неща за България.

Денков сподели, че имат огромен разлом с ГЕРБ – отношението към корупцията. Ако промени връзките си към нея, толерантността, която се вижда там, сме подготвени да беседваме с тях, само че няма индикации досега за това, добави Денков.

На въпрос, обвързван с гласуването в пленарната зала на препоръчаната декларация от „ Продължаваме Промяната “ (ПП), Денков сподели, че от Политическа партия всички са дали своят вот „ за “. Той уточни, че в това време е имало празненство, обвързвано с годишнината на Христо Ботев, и няколко от техните депутати са били на него. Според Денков е учудващото и разочароващото, че е нямало полемика по декларацията.

Условието през цялото време беше ясно – или ще дефинираме национални цели и политики, към които има поддръжка, или ще върнем мандата, напомни Денков. Той посочи, че защото не са получили поддръжката, която са желали, ще върнат мандата на следващия ден.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР