Готови сме да излезем на терен. Планираме мащабно присъствие в

...
Готови сме да излезем на терен. Планираме мащабно присъствие в
Коментари Харесай

От ”Спаси София”: Това е исторически момент. Искаме да покажем обединен фронт за София

Готови сме да излезем на терен. Планираме огромно наличие в кварталите на София през идващия месец и по-късно.

 

Няма да чакаме началото на формалната акция, с цел да излезем измежду хората ". Това съобщи пред БНР Емилия Ангелова, член на Изпълнителния съвет на " Спаси София ".

 

" Васил Терзиев може би е чужд за политическия подтекст в България, само че той е човек с извънредно разпозната социална активност. 

 

Отвъд потвърдения си управнически опит, той е човек, който е вложил в безпределно доста дела, свързани с обучение, стартирайки компании, изобщо икономическия напредък на България.

 

Когато взехме решение с нашите сътрудници от Политическа партия и Демократична България, че би трябвало обединителна надпартийна фигура, името на Васко се появи по натурален метод. Затова се радваме, че той одобри това предизвикателство и се впуска в тази борба с нас ". 

 

Според нея комбинацията сред Васил Терзиев, който има огромен управнически опит, и Борис Бонев, който има богат административен опит, е печелившата.

 

По думите й това е исторически миг. В предаването " Преди всички " Емилия Ангелова акцентира, че са построили равнище на доверие и съгласие с Политическа партия и Демократична България.

 

Тя напомни, че са съпротива на ГЕРБ в София и заявява, че това няма да се промени.

 

Според нея Йорданка Фандъкова се е изчерпала и не чакат нейна кандидатура: 

" Ще дадем всички сили, с цел да се промени този модел на София ".   

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР