Готови са предложенията за промени в Конституцията на ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС

...
Готови са предложенията за промени в Конституцията на ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: 3 март разделя обществото, 24 май ще го обедини

" Готови са предложенията за промени в Конституцията на ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи. В момента се събират подписи от трите групи. " Това сподели пред Би Ти Ви съпредседателят на „ Демократична България “ Атанас Атанасов. Част от измененията включват ново образуване на служебните държавни управления, смяна на националния празник и правосъдна промяна.

Според него 3 март е разделял обществото, а 24 май ще го сплоти.

Атанасов разяснява още, че е квалифициран план за протокол, който би трябвало да бъде подписан от ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, с цел да се обясни методът, по който се взимат решенията в ръководещото болшинство. По думите  му би трябвало да има правила, по които да работи болшинството.

„ Трябва да има авансово разискване и търсене на консенсус за политики сред първите две сили, с цел да може да минават по-бързо и по-лесно “, сподели още той.

Атанасов съобщи, че не е видял заплаха бюджетът да не бъде признат.

„ Прояви се обаче политическа воля и политическа мъдрост, с цел да може страната да влезе в естествен темп на ръководство. Приемането на бюджета е един добър политически сигнал за ръководството на страната “, разяснява той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР