Готови са обобщените данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com,

...
Готови са обобщените данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com,
Коментари Харесай

В помощ на рекламодателите! Класация на най-четените сайтове в Северозападна България през май /статистика/

Готови са систематизираните данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com, от които излиза наяве каква е посещаемостта на електронните медии в Северозападна България. Вече ви запознахме с данните за февруари, март и април, а традицията ще продължи и през май.
Прави усещане, че напрежението към рисковата болест утихна, само че остава ползата на хората към новините, свързани с разпространяването на COVID-19. По тази причина уеб страниците не престават да се радват на сериозна публика и остават желан източник на информация за настоящите събития в страната и чужбина.
И през май се резервира наклонността BulNews да води безапелационно в класацията с резултат, който на този стадий е неосъществим за сътрудниците от Видин, Враца и Монтана.
От данните проличава, че устойчиво на втората позиция, само че с голяма разлика след водача, остава електронният портал на банкрутиралия ежедневник „ Конкурент “. През миналия месец обаче бяха открити опити за манипулиране броя на визитите посредством пазаруване на трафик от фейсбук, тъй че читателите би трябвало да имат едно мислено за посочените в класацията числа.
Третата позиция решително държи врачанският „ Зов “, а на четвъртото място остава уеб сайтът на Иво Йорданов „ Враца през днешния ден “. Пети отиват амбициозните сътрудници от Мездра.
За страдание останалите уеб сайтове от тази част на страната имат прекомерно ниски резултати през май и броячите не съумяват да записват данни.
Вярваме, че сухите числа ще оказват помощ на предприемачите, които имат желание да влагат в реклама в някоя от медиите в Северозапада, да създадат своя осведомен избор.
Ето и класацията за май:

1. bulnews.bg…………………………………1 016 527
2. konkurent.bg……………………………........... 220 981
3. zovnews.com…………………………….......... 132 865
4. vratzadnes.com……………………………...... 105 533
5. medianews.bg………….………….……........... 51 722
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР