Готови ли сте за лов на… хора? Още преди да

...
Готови ли сте за лов на… хора? Още преди да
Коментари Харесай

„Ловът“ - един от най-противоречивите филми за 2020 година (ВИДЕО)

Готови ли сте за лов на… хора?

Още преди да се появи на екран филмът „ Ловът “ (The Hunt) се трансформира в едно от най-противоречивите и обсъждани заглавия за годината.

Продуциран от майстора на актуалния хорър Джейсън Блум, мистериозният трилър употребява по автентичен и провокативен метод одобрените образни и повествователни детайли на жанра, като „ рисува “ една страховита и тревожна картина, отразяваща някои от най-наболелите социално-икономически и културни проблеми на актуалното общество.

Филмът споделя за дванадесет непознати мъже и дами, които се озовават на сечище, без да знаят нито къде тъкмо се намират, нито по какъв начин са попаднали там.

Те не знаят, че са били определени за нещо доста специално… Ловът.

Скрити в сянката на тайна доктрина от тъмните измерения на интернет, група заможни членове на обществото се събира в отдалечено имение, с цел да ловува хора за спорт. Но проектът им е на път да се провали, тъй като една от „ жертвите “ – Кристал, познава играта на ловците по-добре от тях самите.

Рязко функциите се разменят и Кристал стартира да отстранява преследвачите си един по един и постепенно, само че несъмнено, се доближава до тайнствената фигура в центъра на всичко (двукратната носителка на Оскар Хилари Суонк).

Режисьор на „ Ловът “ е Крейг Зобел, по сюжет на Ник Кюз и Деймън Линделоф, който също по този начин е и продуцент, наедно с Джейсън Блум.

В функциите с изключение на изгряващата звезда Бети Гилпин и Хилари Суонк вземат участие Айк Баринхолц, Ема Робъртс, Джъстин Хартли, Мейкън Блеър, Ейми Мадиган и други

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР