Готови ли сте за горещи празнични новини? Една от най-яките

...
Готови ли сте за горещи празнични новини? Една от най-яките
Коментари Харесай

Bullet For My Valentine и Dorrn се присъединяват към Sofia Rocks

Готови ли сте за горещи празнични вести? Една от най-яките метъл банди от Острова става част от рок феста на годината. Метъл титаните Bullet For My Valentine се причисляват към афиша на Sofia Rocks 2013. Бандата ще раздруса България за първи път на 26 юли 2013, малко откакто стане факт и напълно новият им, четвърти албум, който се чака през новата година. Temper Temper ще излезе на 12 февруари, 2013, а първият формален сингъл от албума Riot – още на 14 януари.

За първи път в България като част от Sofia Rocks 2013 ще забие и немската тайфа Dorrn, които също нямат самообладание да се срещнат с българската аудитория.

Гответе се за нещо невиждано! Сега с изключение на огненото шоу на немската машина Rammstein, ще пристигна още едно немско подкрепление, както и безсърдечен метъл изстрел право в задачата от английската метъл четворка.

Sofia Rocks 2013 се трансформира в безусловно наложително събитие за всеки уважаващ себе си същински метъл почитател. Ще бъде тежко, огнено и шумно. Не го пропускайте за нищо на света.

Билети: в мрежата на Eventim, в това число Германос, Пикадили и Техномаркет, както и онлайн на www.eventim.bg.

Четвъртото издание на Sofia Rocks ще бъде еднодневно (26 юли 2013). В самия център на София ще се съберат рок почитатели от цяла България и целия Балкански полуостров. Фестивалът влезе в историята с паметното шоу на Голямата траш четворка. През 2010 година Metallica, Slayer, Megadeth и Antrax забиха на една сцена като в никакъв случай дотогава. България не просто стана очевидец на събитието, само че предаваше лайв за целия свят. Част от първия Sofia Rocks беше определена за фотоси на концертните осъществявания, които милиони почитатели гледаха в действително време в кино салони на всички континенти, а целият запис се овековечи по-късно в особено DVD. След траш легендите част от фестивала са били банди като Alice in Chains, Stone Sour, Whitesnake, Guns N Roses, Trivium, Ugly Kid Joe, Kaiser Chiefs, Clawfinger, Manowar, Within Temptation.

Фестивалът се провежда от Болкън Ентъртейнмънт.

Rammstein в София през 2010, песента е Du Riechts So Gut:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР