Готови ли сте за един наистина щур шопинг маратон ?!

...
Готови ли сте за един наистина щур шопинг маратон ?!
Коментари Харесай

Кампания „ПЕТЪК В ЧЕРНО“ 22-30 ноември 2018 – MALLBG.com

Готови ли сте за един в действителност щур шопинг маратон?! Ако не, направете го, защото Black Friday наближава и по традиция екипът на Mallbg.com ще зарадва своите клиенти с в действителност шокиращи предложения. Бъдете подготвени, тъй като промоциите ни тази година са още по-примамливи!

Кога ще се проведе Black Friday - Черен Петък през 2018-та?

Няма да изтезаваме любознанието Ви повече! Официалният старт на Black Friday в Mallbg.com ще бъде даден на 22-ри ноември. Тази година най-чаканото шопинг събитие ще продължи цели девет дни до 30-ти ноември. Именно тогава ще имате опция да се насладите на обилие от изкушаващи понижения и отстъпки до - 50% за определени артикули в категориите IT и Електроника и Всичко за дома.

 



Какви понижения ще ви предложи Mallbg.com на Черния петък?

КАМПАНИЯ „ ПЕТЪК В ЧЕРНО “ 22-30 НОЕМВРИ – MALLBG.com

Специално за всички геймъри и фенове на IT технологиите сме подбрали стотици атрактивни оферти в категориите –

>> ПРОМОЦИИ ИТ - ВИЖТЕ ТУК  <<

- Принтери, Мултифункционални У-ва и Скенери;

- Игрови конзоли;

- Е-четци и Таблети;

- Игри;

- Аксесоари за конзоли;

- Гейм Зона;

- Процесори и Видеокарти;

- Компютърна периферия;

- Консумативи за принтери;

 

В раздела ни ВСИЧКО ЗА ДОМА, пък ще откриете многообразие от електроуреди за дома, епилатори, преси за коса, маши, тримери, машинки за подкастряне, качествена първокласна козметика, детски играчки и конструктори на в действителност изкушаващи цени. Всички предложения може да разгледате в детайли:

>> ПРОМОЦИИ ЗА ДОМА - ВИЖТЕ ТУК <<

- Електроуреди за дома;

- Всичко за детето;

- Красота и Здраве;

- Козметика;

 

Какво трябва да направиш на Black Friday?

Миналогодишната ни акция зарадва хиляди наши клиенти. Мисията ни е Black Friday 2018 да Ви даде още по-неустоими оферти и тази численост да се умножи. От вас се изисква единствено едно - отбележете в алено следните дати в календара си от 22-ри до 30-ти ноември, посетете уеб страницата ни MАLLBG.COM и се насладете на преференциални цени и отстъпки до -50% за определени артикули. Очакваме Ви!

 

Каква е историята на Black Friday - Черен Петък и от кой момент съществува в България?

Black Friday или още Черен петък идва от Съединени американски щати, при започване на века, през 2000-та година, и от този момент насам се приема и като старт на коледния сезон. Черният петък постоянно се пада през последната седмица на месец ноември, т.е. денят след американския празник за Деня на благодарността. По традиция точно тогава хиляди търговски вериги отварят порти доста рано, някои даже още в среднощ, и оферират на клиентите си големи отстъпки. Опашките в магазините са километрични, а конкуренцията за понижени артикули се трансформира в същинска борба.

Черният петък не е формален празник, само че някои американски щати като Калифорния да вземем за пример го одобряват за подобен и даже дават почивен ден на чиновниците, работещи за държавното управление.

Черният петък в България навлиза с близо десетилетие забавяне - преди към пет години. Традицията за всеобщи понижения обаче набира известност извънредно бързо и към днешна дата Black Friday е едно от най-чаканите събития в страната, което е белязано от все по-мащабни понижения, както онлайн, по този начин и по магазините.

 

 

 

* обява

 

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР